Test: Pocherede æg

Test: Pocherede æg

Redaktionen fra Mad & Bolig har testet pocherede æg. Det kan være ganske svært at få det til at lykkedes.

Men Mikkel Bækggard har testet tre forskellige metoder. 

Den klassiske med gryden og en fin hvivel i vandet, kokkemetoden med film og endeligt med en holder til pocherede æg. Du kan læse meget mere i magasinet Mad & Bolig, men test resultatet er her. 

Med hvirvel i vandet Kokkemetoden Grej-metoden
- du slår ægget ud i en gryde med vand - ægget pakkes ind i husholdningsfilm - ægget slås ud i beholder og sænkes i vandet
Fordele:
En hurtig metode. Kræver ikke ekstraudstyr.
Fordele:
Nemt at pochere flere æg ad gangen. Flot resultat.
Fordele:
Holder ægget godt sammen. Ægget får en flot form. nem at bruge ifht. husholdningsfilm.
Ulemper:
Det er svært at pochere mere end et æg. Æggeviden bliver lidt vandet. Ægget bliver ikke altid så pænt. Kræver øvelse.
Ulemper:
Kræver øvelse at beklæde kop med film. Kan være svært at få ægget ud af filmen uden at ødelægge det.
Ulemper:
Kræver meget vand i gryden. Ægget kan hænge lidt fast i holderen når det skal ud.

 

Mad & Bolig Gourmet tester pocherede æg

Magasinet er fyldt med lækre opskrifter og inspiration. Det er på markedet til og med april 2019.