Fragt

Levering uden omdeling til nærmeste Pakkeshop via GLS: 50 kr.
Levering med omdeling til adresse med GLS: 60 kr.

Ved ordre valgt med forsendelse uden omdeling koster levering fra kr. 50 til nærmeste pakkeshop. Ved forsendelse leveret til adresse bliver vi  nødt til at pålægge et fragtgebyr for GLS og forsendelsen koster derved 60 kr. med omdeling. Fragtomkostningerne fremgår af ordregodkendelsen inden du betaler.

Du kan også vælge at afhente din ordre i vores fysiske butik på Nikolaj Plads i København, og så koster det selvfølgelig ikke noget i fragt.
Afhentning skal ske indenfor butikkens åbningstid, som er mandag-fredag fra kl. 10-18 og lørdag kl. 10-17. Du modtager en mail med bekræftelse om, at din ordre er klar til afhentning.

Generelle Forbehold

Vi tager forbehold for:
Tastefejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører, Force Majeure.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver naturligvis besked, hvis en vare er udsolgt straks efter modtagelse af ordren.

Bestilling

Alle priser på www.HSkjalmP.dk er inkl. moms. Priserne er dagspriser og køber vil blive faktureret prisen på den pågældende dag.

Betaling/Betalingsmidler 

Betaling foregår gennem betalingssystemet Epay.
Det er gratis for køber at betale med Epay i danske kroner. Kun sælger pålægges et transaktionsgebyr. Køber betaler kun gebyr, hvis købet indebærer valutaveksling.

Se mere om sikkerhed via Epay på www.Epay.dk

Du har også mulighed for at betale ved overførelse til vores bankkonto i Danske Bank på nr. 3001 4310 188 050 - kontakt venligst butikken for oprettelse af bestilling. 

Levering & Transport

Vi stræber efter at få alle ordre afsted så hurtigt som muligt og normal vil levering ske indenfor 1-2 arbejdsdage. Vi kan dog ikke garantere leveringstiden 100%, men du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på tlf: +45 3311 8200 eller butik@hskjalmp.dk.

Ved større genstande, møbler el.a.. kan påregnes længere leveringstid samt XL Pakkegebyr. I det tilfælde vil vi underrette køber så snart vi har oplysninger fra lager.

Levering anses for sket, når køber har modtaget ordrepakken.

Varerne er forsikrede af GLS under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager dem, skal du anmelde det til GLS med det samme, og senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. H Skjalm P. er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne forsvarligt ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Retur/Returret

Hos www.HSkjalmP.dk har køber 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten starter fra pågældende dag, hvor køber har modtaget ordren.

Bemærk:
UDSALGSVARER OG JULEPYNT BYTTES DESVÆRRE IKKE.

Overskrides de 14 dages fortrydelsesret kan køber ikke bytte eller returnerer købte varer.
Kontakt H Skjalm P. hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Når fortrydelsesretten benyttes, skal køber selv betale porto for at sende varen retur til H. Skjalm P. Varen kan også returneres i vores fysiske butik på Nikolaj Plads i København i vores åbningstider.
Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som da køber modtog varen.

Varer returneres til følgende adresse:

H. Skjalm P.
Attn: Webshop
Nikolaj Plads 9
1067 København 

***Bemærk***
Returnering sker på købers eget ansvar - sørg derfor altid for at få et tracking nr. på pakken!

Pakke skal være tydeligt mærket med købers navn, ordrenummer samt kopi af dokumentation for køb af varen.

Bemærk venligst at pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse af dette.

Fortrydelsesretten ophører hvis køber bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis køber fortryder sit køb inden 14 dage, tilbagebetales købesummen naturligvis, hvis dette ønskes. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når varen er modtaget og godkendt refunderes købsprisen. I tilfælde af en værdiforingelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

I nogle tilfælde ved betaling med debitkort, kan der gå op til 30 dage fra vi tilbagebetaler købsbeløbet til beløbet er frigivet på din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationer

Når der handles på www.HSkjalmP.dk har køber 2 års reklamationsret. Dette betyder, at køber enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følger af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at køber har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelig fragtomkostninger som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Kontakt os venligst inden returnering på mail: butik@hskjalmp.dk

Når køber returnere en vare SKAL der angives en nøjagtig beskrivelse af fejlen samt kopi af faktura.

Returnering sker på købers eget ansvar - sørg derfor altid for at få et tracking nr. på pakken. 
Pakker sendt pr. efterkrav eller andet modtages ikke.

Persondata & Sikkerhed

For at køber kan indgå en aftale med www.HSkjalmP, skal køber lade sig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Postnummer
By
Telefonnummer
Email adresse
Password

H. Skjalm P. foretager registreringen af købers personoplysninger med det formål at kunne levere varen til køber. Personoplysningerne registreres hos H. Skjalm P. og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via www.HSkjalmP.dk, sikre H. Skjalm P. at det altid sker ved afgivelse af købers udtrykkelige samtykke, således at køber er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaver for H. Skjalm P. har adgang til de oplysninger, der registreres om køber. H. Skjalm P. opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.